Vad betyder frispark? Här hittar du förklaringar, böjningar, uttal med mera

1. (fotboll) inom fotboll tilldelad spark för icke felande lag då en spelare från motsatt lag gjort sig skyldig till ett regelbrott

Synonymer till frispark

Hittade inga synonymer till frispark...

För fler synonymer se synonymer till frispark

Korsordsledtrådar & korsordssvar

Ibland kan korsordsfrågor och korsordssvar ge lite ledtrådar till hur man på ett annorlunda eller litet underfundigt sätt kan beskriva ett ord. Tyvärr så har vi inte hittat några för ordet frispark ännu.

Exempelmeningar som innehåller frispark

Det kan underlätta att se ett ord man inte använder så ofta i en riktig mening, därför har vi hämtat meningar från olika källor (främst skönlitteratur, nyheter & akademiska tidsskrifter) och sammanställt dessa nedan.

• Andreas Dahl tog i för kung och fosterland när han smällde in 1 – 1 på frispark 25 minuter från slutet.
      • 93 : Frispark Lorient... 92 : Inkast på offensiv planhalva.
      • Förutom Iveys frispark lossade Martinsson kanonen vid ett tillfälle, det var allt.
      • Carolin Simon förvaltade en frispark på ett smart sätt.
      • Samuel Adegbenro nickade in briljante Jonathan Levis frispark i den 95:e minuten – en kontroversiellt dömd frispark.
      • Spanjorerna bråkade i tio minuter inför varje frispark.
      • Bra frispark av Paul Ivey som tvingar Thomas Andersson i Karlstad-buren till en jätteräddning.
      • Redan i den 47:e spelminuten fick Stockholmslaget en frispark ute till vänster.
      • Efter en snabbt lagd frispark satte en frispelad Bertrand Traore bollen i mål från nära håll.
      • – Det var en fin frispark och jag visste att Lina skulle vara först.
      • Frispark för Milan strax utanför straffområdet.
      • På en frispark stötte Catarina Amado in segermålet.
      • Istället tvingades Piteås målvakt Guro Pettersen till en jätteräddning på Pauline Hammarlunds närskott efter frispark.
      • Målet var hans 25:e på 26 liga matcher den här säsongen, men faktiskt det första på frispark sedan han kom till Italien.
      • Göteborg tog visserligen ledningen genom Lisa Ek på frispark i nionde minuten.
      • Sex minuter senare kunde Sundbyberg öka på ledningen genom att Peter Larsson nickade in bollen efter en frispark av Christian Bauer.
      • Benfica kom ut klart bättre i andra halvlek och hade tidigt en farlig frispark precis utanför straffområdet.
      • När sedan Abby Wambach helt omarkerad kunde nicka in 3 – 0 på frispark i 36:e var matchen i princip över.