Wordfeud

Att fuska eller inte fuska i Wordfeud? Det är inte kul att vinna genom att bara använda fusk. Men att kika i ordlistor för att slippa testa sig fram med ord som “kanske” kan vara giltiga är väl inte så fuskigt? Vi ser det i alla fall inte så och har skapat en sammanställning av ord som börjar på en viss bokstav eller som innehåller en viss bokstav. Wordfeud-ordlistorna är sorterade efter antal bokstäver i orden – från korta ord till lite längre. 

Det finns möjlighet att filtrera bort böjningar för dig som spelar med den strikta ordlistan, det vill säga utan de olika böjningarna. Snart kommer vi också att lägga till antal poäng varje ord ger (utan eventuella bonusbrickor).

Vi har valt att ha med ord som till exempel kan innehålla två stycken C trots att det bara finns ett C i en normal Wordfeud-omgång. Anledningen är att det också finns två blanka brickor som kan användas som valfri bokstav.

Svåraste bokstäverna

De tre bokstäver som ger allra mest poäng i Wordfeud och därmed också klassificerade som de svåraste är C, X och Z. De ger alla 8 poäng vardera och i ett spel finns det endast en av dem totalt. Den näst svåraste bokstaven är Y som ger 7 poäng.

Ordlistor

Vi hjälper dig att plugga in ord med de svåraste bokstäverna för att du ska ha en bättre chans att krossa motståndet i Wordfeud i framtiden.

Ord som innehåller C

Ord som innehåller X

Ord som innehåller Y

Ord som innhåller Z

Ordlistor med ord som ”börjar” och ”slutar” på…

Vi har också ordlistar där vi listar ord som börjar eller slutar på en viss bokstav. Du hittar ord som börjar på och ord som slutar på här!

Ord med bokstäverna