Korsordsledtrådar & korsordssvar

Ibland kan korsordsfrågor och korsordssvar ge lite ledtrådar till hur man på ett annorlunda eller litet underfundigt sätt kan beskriva ett ord. Tyvärr så har vi inte hittat några för ordet mållös ännu.

Exempelmeningar som innehåller mållös

Det kan underlätta att se ett ord man inte använder så ofta i en riktig mening, därför har vi hämtat meningar från olika källor (främst skönlitteratur, nyheter & akademiska tidsskrifter) och sammanställt dessa nedan.

• I stället skulle United få sista chansen när Edinson Cavani sköt precis utanför i matchens slutskede, men matchen skulle förbli mållös.
    • Precis som i går var första perioden mållös.
    • Första halvleken blev mållös, trots ett spel- och chansmässigt övertag av Stockholmslaget.
    • Efter 1 – 1 vid full tid och en mållös förlängning, missade två Dif-spelare och tre FBK:are sina straffar.
    • En förlängning som blev mållös och turneringens första straffläggning väntade.
    • Färjestads tränare Leif Carlsson såg dock rätt betänksam ut efter en mållös första period.
    • – Jag är mållös.
    • Färjestad visade åter hög elitserieklass då laget efter en mållös första period kopplade segergrepp på hemmastarka HV 71 i Rosenlundshallen.