Vad betyder anfallare? Här hittar du förklaringar, böjningar, uttal med mera

anfallare

Vad betyder anfallare?

anfallare
  1. sport spelare i vissa lagsporter som oftast har positionen närmast motståndarnas mål och vars huvudsakliga uppgift är att göra målen
Snabblänkar

Besläktade ord till anfallare

Anfallare på engelska

Synonymer till anfallare

Hittade inga synonymer till anfallare...

För fler synonymer se synonymer till anfallare

Korsordsledtrådar & korsordssvar

Korsordsledtrådar där svaret varit eller innehållt anfallare

Exempelmeningar som innehåller anfallare

Det kan underlätta att se ett ord man inte använder så ofta i en riktig mening, därför har vi hämtat meningar från olika källor (främst skönlitteratur, nyheter & akademiska tidsskrifter) och sammanställt dessa nedan.

• Efter en lite trevande start var han som en vägg för Djurgårdens anfallare i andra halvlek.
      • Anfallare :
      • På tisdagens träning gav han Zlatan Ibrahimovic rollen som tia, det vill säga som släpande anfallare i 4-2-3-1-uppställningen.
      • Som anfallare, när vi tog steg framåt i andra halvlek, fick han mer utrymme och stöd.
      • Arsenals anfallare, fotbollsspelaren Robin van Persie, förlänger inte sitt kontrakt med Londonklubben.
      • - Det finns många bra anfallare i United, och konkurrensen är hård.
      • Det nya tankesättet är en reaktion på motståndarnas allt skickligare anfallare.
      • Och sedan visste jag att Rino Gattuso, även om han är en vän, hade behov av en annan typ av anfallare för sitt 4 – 3 – 3.
      • Nu testar hemmalaget att spela Mertesacker som anfallare.
      • Ola Toivonen får chansen som vänstermittfältare, Markus Rosenberg som anfallare och Andreas Granqvist fortsätter som högerback.
      • Innan coronauppehållet var Robin Quaison en av Bundesligas hetaste anfallare.
      • Elms storebror David, till vardags anfallare i Elfsborg, hade bokat in sitt bröllop på lördagen.