För fler synonymer se synonymer till kvittera

Korsordsledtrådar & korsordssvar

Korsordsledtrådar där svaret varit eller innehållt kvittera

Exempelmeningar som innehåller kvittera

Det kan underlätta att se ett ord man inte använder så ofta i en riktig mening, därför har vi hämtat meningar från olika källor (främst skönlitteratur, nyheter & akademiska tidsskrifter) och sammanställt dessa nedan.

• Efteråt kunde Daniel och tvillingbrodern Henrik kvittera ut ett bra betyg från tränaren Alain Vigneault.
    • Efter att Spanien misslyckats i det kommande anfallet tog Norge en timeout för att försöka kvittera i slutminuten.
    • Men Istanbullaget lyckades kvittera i 77:e minuten, genom Burak Yilmaz.
    • Häcken fortsatte dock att pressa på och i den 71:a minuten kunde Gustav Berggren kvittera.
    • – Vi skapar tillräckligt mycket chanser för att kvittera och kanske ta ledningen, men det är lite krampaktigt.
    • – Det var viktigt att kvittera tidigt.
    • Efter 57 minuter skulle också gästerna kvittera.
    • Direkt efter var Sirius så nära det går att kvittera efter ett försvarsmisstag hos Malmö.
    • Hemmalaget saknade inte lägen att kvittera.
    • I den andra perioden skulle Stefan Elliott kvittera för Frölunda.
    • Men fransyskorna arbetade sig tillbaka och lyckades kvittera till 7-7.
    • Vid ställning 36-35 till Kiel i förlängningen mot Veszprem, fick ungrarna en sista chans att kvittera på frikast.
    • En vårdslös passning från Mikel gjorde att Juventus kunde kvittera till 2 – 2, som blev slutresultat i matchen.
    • Men drygt tio minuter senare skulle Chelsea kvittera till 1-1.
    • Tjeckien skulle kvittera fem minuter senare när Michael Spacek assisterade till Jakub Flek i en spelvändning.
    • Det dröjde trots detta ända till 42:a minuten innan Magnus Larsson med ett jätteskott kunde kvittera hemmalagets ledning.
    • Vid ställningen 1-0 var han nära att kvittera – två gånger om.