Ibland kan korsordsfrågor och korsordssvar ge lite ledtrådar till hur man på ett annorlunda eller litet underfundigt sätt kan beskriva ett ord. Tyvärr så har vi inte hittat några för ordet replikera ännu.

Det kan underlätta att se ett ord man inte använder så ofta i en riktig mening, därför har vi hämtat meningar från olika källor (främst skönlitteratur, nyheter & akademiska tidsskrifter) och sammanställt dessa nedan.

• I en studie från Kina har nu St Clair och medarbetare kunnat replikera Sussers och Lins studie [ 2 ].
    • 23 : Kan AIK replikera ?
    • Men Hammarby skulle replikera snabbt.
    • Bland annat hade Gerhardstein, Lonigan, Cukrowicz, och McGuffey ( 2003 ) svårt att replikera mätinstrumentets goda faktorstruktur.
    • Det vore önskvärt att i framtiden kunna replikera denna studie på fler yrkesgrupper inom sjukvården för att öka resultatens generaliserbarhet.
    • Varberg var snabba med att replikera och bara tre minuter senare utjämnade man när Erion Sadiku gjorde 2 – 2.
    • Hanne Kjöller har erbjudits möjlighet att replikera men har hittills avstått.
    • Newcastle kvitterade Arsenals ledning tre gånger om, men när Olivier Giroud nickade in 5-3 i den 84:e minuten kunde gästerna aldrig replikera.
    • Fördelar och nackdelar med att replikera ett frågeformulär Replikeringen har både fördelar och nackdelar.
    • Att snabbt uppfatta ökar potentialen att kraftfullt replikera.
    • Genom att göra detta lurar läkemedlet enzymet till att inte replikera sig, och agerar därmed bromsande.
    • Matchen exploderade direkt i den första perioden, Rögle tog ledningen tidigt men fick se hemmalaget replikera omgående.
    • Thomas kan inte replikera med något ofördelaktigt.
    • Magister Tornvall skulle då replikera att det var alldeles sant.