För fler synonymer se synonymer till anfall

Korsordsledtrådar där svaret varit eller innehållt anfall

Korsordsledtrådar där ledtråden innehåller anfall

Exempelmeningar som innehåller anfall

Det kan underlätta att se ett ord man inte använder så ofta i en riktig mening, därför har vi hämtat meningar från olika källor (främst skönlitteratur, nyheter & akademiska tidsskrifter) och sammanställt dessa nedan.

• Ett vackert anfall avslutades med att bollen kom ut till Gustav Isaksen som vackert kunde knorra in bollen vid den bortre stolproten.
  • Dessutom svider och bränner det i halsen vid dessa anfall.
  • Italien med Andrea Pirlo kommer att försöka måla ett fett, rakt streck mellan mittfält och anfall och rakt genom den spanska backlinjen.
  • Amanda Edgren avslutar ett vackert anfall till 2-0 Kristianstad.
  • Morberg går till anfall genom att dopa kycklingen med banan.
  • I ett av lagets första anfall gav sig Ilkay Gündogan utrymme och sköt 1-0 från straffområdeslinjen.
  • Bara minuten senare utökade Ted Haraldsson till 2-0 efter ett snabbt anfall.
  • 505 Lode insisterar vid ett tillfälle på att gå först vid ett anfall eftersom han är äldst i gruppen.
  • Men i den sista perioden orkar vi helt enkelt inte och gör för många misstag i både anfall och försvar.
  • Kvitteringen till 2-2 kom i stället från Patrik Lundh med drygt fyra minuter kvar då han avslutade ett vackert anfall med att lura Andersen.
  • 79 : Hampus Håkansson avslutar ett långt anfall från långt håll, John Alvbåge får sträcka ut i IFK-målet.
  • Det sägs ibland att anfall är bästa försvar.