Söker du svar på ett korsord? Skicka in snyggt som en korsordsfråga och få hjälp från våra besökare!

Korsordsledtrådar & korsordssvar

Ibland kan korsordsfrågor och korsordssvar ge lite ledtrådar till hur man på ett annorlunda eller litet underfundigt sätt kan beskriva ett ord. Tyvärr så har vi inte hittat några för ordet snyggt ännu.

Exempelmeningar som innehåller snyggt

Det kan underlätta att se ett ord man inte använder så ofta i en riktig mening, därför har vi hämtat meningar från olika källor (främst skönlitteratur, nyheter & akademiska tidsskrifter) och sammanställt dessa nedan.

• Sedan väggspelade Jovetic snyggt med Amauri, som tystade San Siro-publiken när han rullade in segermålet i 89:e minuten.
  • Så min fundering är om snyggt har något som helst samband med snabbt ?
  • " Vill ju inte ha något snyggt på mig på stranden ", sa hon nästan urskuldande, för att inte avkräva honom någon kommentar.
  • Nu förarbetade Peter mycket snyggt för Patrick Johansson vid dennes 1 - 0-mål efter bara 1.50 spelade minuter.
  • Ett snyggt mål är mest minnesvärt från matchen.
  • Är det snyggt ?
  • Alkmaars australier Brett Holman placerade snyggt in 1-0 på volley under första halvleks tilläggstid.
  • Snyggt jobbat.
  • Holly tyckte nog att det var ett snyggt tandläkarjobb, tänkte han.
  • Ser seriöst och snyggt ut !
  • Svenske anfallaren gav Milan ledningen i den 57:e minuten med ett snyggt volleyskott vid bortre stolpen sedan han först tagit ned bollen med låret.
  • Hon ville ordna allting så snyggt och rättvist som möjligt.
  • Basen står sig snyggt till inslag av svart och orange, man kan ju inte gå loss totalt.
  • Det blir stort, snyggt och tillgången på badkar och isbad är lyxigt generöst i omklädningsrummet.
  • 6-1 kom genom stjärnan Joakim Lindström som snyggt sköt in målet som fastställde resultatet.
  • Visste han inte att det var hans arbete att hålla rent och snyggt överallt ?
  • Gymnasiets lampor lyser mycket snyggt.