Korsordsledtrådar & korsordssvar

Ibland kan korsordsfrågor och korsordssvar ge lite ledtrådar till hur man på ett annorlunda eller litet underfundigt sätt kan beskriva ett ord. Tyvärr så har vi inte hittat några för ordet uddamålsseger ännu.

Exempelmeningar som innehåller uddamålsseger

Det kan underlätta att se ett ord man inte använder så ofta i en riktig mening, därför har vi hämtat meningar från olika källor (främst skönlitteratur, nyheter & akademiska tidsskrifter) och sammanställt dessa nedan.

• Då blev hon matchvinnare efter fem mål, däribland det sista, i Randers uddamålsseger mot Århus.
      • Detta var serbens tredje mål i AIK-tröjan som räckte för att hämta hem en uddamålsseger.
      • Det avgörande målet var talande för hela matchserien, de sex föregående matcherna slutade även de med uddamålsseger.
      • Uddamålsseger för Kristianstad i Skånederbyt
      • Malmö tar guldet vid uddamålsseger och Elfsborg spelar oavgjort ( med vissa undantag, se nedan ).
      • Glädje­scenerna efter tis­dagens uddamålsseger mot Makedonien nådde nästan samma klass.
      • Marseille såg ut att gå mot uddamålsseger hemma mot Nice, men i den 88:e minuten kvitterade Nices Fabrice Abriel till 2-2.
      • Målvaktstabbe fällde AIK – uddamålsseger för Linköping
      • 18 förlustmatcher har passerat, men nu är äntligen den trista sviten bruten – och det rörde sig inte om någon uddamålsseger.
      • I serien har Broberg en uddamålsseger och en match har slutat oavgjort.
      • EM hittills : Fick slita hårt för att sno åt sig en uddamålsseger mot Ryssland i första matchen.
      • Superjämn rysare när IFK Ystad tog uddamålsseger
      • Marseille såg ut att gå mot uddamålsseger hemma mot Nice, men i den 88:e minuten kvitterade Nices Fabrice Abriel till 2 – 2.