Korsordsledtrådar & korsordssvar

Korsordsledtrådar där ledtråden innehåller självmål

Exempelmeningar som innehåller självmål

Det kan underlätta att se ett ord man inte använder så ofta i en riktig mening, därför har vi hämtat meningar från olika källor (främst skönlitteratur, nyheter & akademiska tidsskrifter) och sammanställt dessa nedan.

• Ett självmål och ett mål i slutminuterna räckte för att Malmö skulle ta ytterligare en trepoängare i damallsvenskan i fotboll.
        • Matchen var inte ens fyra minuter gammal när PSG:s vänsterback Maxwell gjorde självmål.
        • Det finns inget direkt samband med den allmänna ekonomiska oron utan han beskriver det snarare som självmål.
        • Vårderbyt slutade 1 – 1, sedan Djurgården bjudit på ett självmål i slutminuten.
        • Andra periodens enda mål var strängt taget ett självmål av Örebromålvakten men fullträffen krediterades Mikael Nordström.
        • Självmål, målvaktsnick och frisparkskanon – här är omgångens mål
        • Steaua Bukarest hemmabesegrade FC Köpenhamn med 1 – 0 sedan danskarnas isländske försvarare olyckligt gjort självmål i 83:e minuten.
        • Eller möjligen självmål.
        • Norrbottningarna vann uppgörelsen med 3-2, trots ett olyckligt självmål.
        • Ett självmål signerat Stuart Dallas var det som krävdes för norsk seger, och också där ser det ut att bli en tät kamp om förstaplatsen.
        • Ett självmål i den 90:e minuten betydde 2-2 och på en minuts tilläggstid satte Dzenis Kozica 3-2 till gästerna.
        • Att det här ska vara ett självmål är ett skämt, säger domarexperten Jonas Eriksson.
        • KLIPP : Blåvitt jublade efter Falkenbergs snöpliga självmål ( 13 september 2020 )
        • Deras operation, kallad Own Goal, det vill säga Självmål, ledde snart fram till den inre cirkeln med 24-åringen i spetsen.