Ibland kan korsordsfrågor och korsordssvar ge lite ledtrådar till hur man på ett annorlunda eller litet underfundigt sätt kan beskriva ett ord. Tyvärr så har vi inte hittat några för ordet välplacerad ännu.

Exempelmeningar som innehåller välplacerad

Det kan underlätta att se ett ord man inte använder så ofta i en riktig mening, därför har vi hämtat meningar från olika källor (främst skönlitteratur, nyheter & akademiska tidsskrifter) och sammanställt dessa nedan.

• Information från en välplacerad källa till TT bekräftar tidigare medieuppgifter om att Ergashev lyckats fly till Uzbekistan.
        • Och vid 17.26 stod Max Friberg välplacerad framför Oskarshamns mål och slog in 2-1 för Frölunda.
        • Matchen mot Fiorentina var inte ens två minuter gammal när Stevan Jovetic gav gästerna ledningen med en välplacerad nick.
        • En välplacerad källa berättar för AFP att ett förslag som utarbetats i Kairo kommer att läggas fram för fångarna på måndag.
        • Först i den 74:e minuten hittade Cristiano Ronaldo rätt med en välplacerad nick.
        • Frisparken två minuter senare var inte särkilt välplacerad men för hård för målvakten Steve Mandanda.
        • Under måndagen invigde hon banken genom en välplacerad boll i ett innebandymål.
        • För det räcker med en välplacerad frispark för att favoriterna Tyskland ska hamna i brygga.
        • André Ayew satte segermålet med en välplacerad nick på tilläggstid i första halvlek.
        • Sedan, i den 41:a minuten, var hon själv välplacerad framför mål och kunde enkelt stöta in Popps passning i öppet mål.
        • Då mötte Miro Tenho bollen och satte en välplacerad nick förbi MFFs burväktare Johan Dahlin och upp i det vänstra krysset.