Korsordsledtrådar & korsordssvar

Ibland kan korsordsfrågor och korsordssvar ge lite ledtrådar till hur man på ett annorlunda eller litet underfundigt sätt kan beskriva ett ord. Tyvärr så har vi inte hittat några för ordet mållös ännu.

Exempelmeningar som innehåller mållös

Det kan underlätta att se ett ord man inte använder så ofta i en riktig mening, därför har vi hämtat meningar från olika källor (främst skönlitteratur, nyheter & akademiska tidsskrifter) och sammanställt dessa nedan.

• Även Sebastian Andersson, tidigare i Union Berlin, spelade från start i sin nya klubb Köln, men den här gången blev anfallaren mållös.
    • Lagkamraten Auston Matthews slutar på 41 mål, med råge flest i hela NHL, efter att ha gått mållös av isen mot Winnipeg.
    • Johnny Ekström i Empoli fick lämna planen mållös.
    • Ryssarna fick till en kvittering innan perioden var över och efter en mållös tredje period och förlängning gick matchen till straffar.
    • Efter en grinig och mållös förstaperiod var Malmös Fredrik Händemark och Djurgårdens Dick Axelsson irriterade även utanför isen.
    • Vid 3-3 efter tre perioder och en mållös förlängning gick matchen till ett straffavgörande.
    • Än så länge har vi inte haft någon mållös match i gruppspelet.
    • – Jag är helt mållös.
    • Mållös och stum mötte jag min lärares anklagande blick någon sekund innan jag plötsligt brast ut i häftig gråt.
    • Efter en mållös och riktigt sömnig första halvlek kom målet efter knappa timmen.
    • Efter en mållös första halvlek fick de 0-1 emot sig i den 65:e minuten genom Nadia Nadim.
    • Den efterföljande förlängningen slutade mållös.
    • Den andra halvleken blev mållös och Wolfsburg vann med 2-0 och är därmed vidare till cupfinalen där man ställs mot Frankfurt.
    • Peepgass bara stod där, stel och mållös, rädd för att möta blicken från någon annan i rummet.
    • – Jag kunde nästan ha förutspått det här, men nu när jag ser det svart på vitt är jag mållös.
    • Isak blev mållös för sitt Real Sociedad – Tankovic gjorde sitt första mål för AEK Aten.
    • Den andra perioden blev inte lika målrik – den slutade nämligen mållös.